Glas plaatsen in Hoorn

Voor het plaatsen van glas in Hoorn bent u aan het juiste adres bij ons. Als glaszetter hebben wij jarenlange ervaring met het plaatsen van diverse soorten glas. Welke glassoort u ook wenst, u vindt het in ons assortiment! Ons bedrijf beschikt over beglazing van uitstekende kwaliteit, die op maat wordt geleverd en vakkundig wordt geplaatst door onze glaszetter. Woont u in Hoorn of omgeving en wilt u ons inschakelen voor het plaatsen van glas? Maak dan een afspraak, bij ons zit u goed!

Professionele plaatsing van uw glas

Wij vinden het contact met onze klanten van groot belang. Daarom voorzien wij u graag van advies voordat wij uw glas plaatsen. Onze specialisten hebben het met u over de specifieke situatie en vertellen u vervolgens welke glassoort bij uw situatie past. Of u nu op zoek bent naar beglazing voor uw winkelpand of juist een energiezuinige glassoort in uw nieuwbouwwoning wilt laten plaatsen. Wij zorgen voor een professionele plaatsing en werken alles netjes af.

Wilt u direct een afspraak maken met een van onze glaszetters voor het plaatsen van nieuw glas? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en maken een afspraak met u op het door u gewenste moment. Kiest voor een vakkundige plaatsing van uw nieuwe beglazing tegen een scherp tarief, kiest voor Glaspunt B.V..