Vakkundig glasherstel in Hoorn

Welke glassoort u ook kiest; glas is en blijft een kwetsbaar materiaal dat het risico loopt om te beschadigen. Bij schade aan uw beglazing kunt u in Hoorn daarom altijd rekenen op onze glaszetters! Of er nu is ingebroken in uw woning en er hierbij een ruit is ingeslagen, of wanneer uw glas is beschadigd doordat er iets tegenaan is gevallen; onze glaszetters helpen u direct. In de meeste gevallen is de reparatie van een kapotte ruit niet mogelijk, maar gelukkig kunnen wij tegenwoordig uw kapotte ruit gemakkelijk vervangen door een nieuwe ruit.

Ervaren glaszetters

Wij voeren dagelijks werkzaamheden met glas uit. Of het nu gaat om het herstellen, om het vervangen of om het plaatsen van glas; onze glaszetters gaan vakkundig te werk. Tijdens het herstel van uw kapotte ruit staat nu alleen uw veiligheid, maar ook die van onze glaszetters voorop. Wij werken daarom uitsluitend met professionele gereedschappen, zodat er geen gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Vrijblijvend advies

Op het gebied van glas zijn er veel mogelijkheden. In sommige gevallen is het beter om uw kapotte ruit te laten vervangen door een veiligere of beter isolerende glassoort. Als u ons inschakelt voor de reparatie van uw glas zullen wij u altijd voorzien van een eerlijk en deskundig advies. Heeft u vragen over het herstel van uw glas? Of wilt u meer weten over een bepaalde glassoort. Onze glaszetters staan u graag te woord.