Wij staan voor u klaar bij glasschade in Hoorn

Glas is van nature en kwetsbaar materiaal en glasschade kan dan ook snel ontstaan. Inbraak is wellicht de meest voorkomende oorzaak van glasschade, maar ook een verkeerd gemikte bal of een omgewaaide parasol zorgt gemakkelijk voor een kapot raam.

Gelukkig kunt u bij glasschade in de regio Hoorn dag en nacht rekenen op de snelle en vakkundige hulp van onze glaszetters. Dankzij onze 24-uurs glasservice kunnen wij te allen tijde herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Glasschade is immers erg vervelend! Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een bedrijf dat u snel kan helpen met uw schade, we staan daarom altijd voor u klaar.

Dag en nacht hulp

Woont u in Hoorn en heeft u glasschade? Aarzelt u dan niet om ons te bellen! Onze 24-uurs service staat dag en nacht voor u klaar. Kleine herstelwerkzaamheden kunnen wij direct voor u uitvoeren. Als er meer komt kijken bij het herstel van uw ruitschade, plaatsen wij allereerst tijdelijke voorzetramen om de negatieve bijkomstigheden van uw kapotte glas tegen te gaan. Glasschade zorgt er immers voor dat u in de kou of op de tocht komt te zitten, om nog maar niet te spreken over ongewenst bezoek dat op deze manier wel erg gemakkelijk uw woning kan betreden!

Wij herstellen in Hoorn en omgeving de glasschade voor u. U kunt ons altijd bereiken; dag en nacht en 7 dagen per week!